Kralendijk- Gezaghebber Edison Rijna di Boneiru a risibí komandante Raymon van de Veen i e ‘chef d’equipage’ – e hefe di e supofisialnan – Raymond Brijer di e barku di midimentu i opservashon hidrográfiko Zr. Ms. Snellius pa un bishita di kortesia. E bishita a tuma lugá siman pasá djabièrnè. Durante e bishita Van de Veen i Brijer a splika di kiko nan trabou den nos region ta konsistí. Den e periodo tras di lomba Zr. Ms. Snellius a hasi midimentu riba laman. E servisio di hidrografia na Den Haag ta hasi uso di e informashonnan aki pa traha entre otro mapa di laman. Riba e potrèt por mira di man robes pa man drechi Raymon van de Veen, gezaghebber Edison Rijna i e ‘chef d’equipage’ Raymond Brijer. 


BELEEFDHEIDSBEZOEK  LEIDING ZR.  MS. SNELLIUS AAN GEZAGHEBBER  

Kralendijk- Gezaghebber  Edison Rijna van Bonaire heeft commandant Raymon van de Veen en chef d’equipage Raymond Brijer  van het hydrografisch opnemingsvaartuig Zr. Ms. Snellius ontvangen voor een beleefdheidsbezoek.  Het bezoek heeft vorige week vrijdag plaatsgevonden. Tijdens het bezoek hebben Van de Veen en Brijer uitgelegd wat hun werk in de regio inhoudt. De afgelopen periode heeft de Zr. Ms. Snellius metingen uitgevoerd op zee. Deze informatie wordt door de dienst van Hydrografie in Den Haag gebruikt om onder andere zeekaarten te maken.  Op de foto zijn van links naar rechts te zien Raymon van de Veen, gezaghebber Edison Rijna, en chef d’equipage Raymond Brijer.

Share This
error: Content is protected !!