Kralendijk – Kolegio Ehekutivo di Boneiru huntu ku e ofisina di programa, e direktoradonan di Entidat Públiko Boneiru i e ministerionan na Den Haag  último lunanan a pone pasonan importante den ehekushon di e Akuerdo Intergubernamental. Esaki a bira bon kla djamars último durante e di tres konsulta tokante progreso di e Akuerdo Intergubernamental.

 Pa medio di un karta Kolegio Ehekutivo ta bai informá Konseho Insular tokante e progreso. Partisipantenan na e konsulta tabata e mènedjer di programa  Akuerdo Intergubernamental, Kolegio Ehekutivo, Sekretario Insular interino, hefe di klùster Desaroyo Gubernamental (BZK) i  Representante di Reino interino.  E direktornan di Entidat Públiko Boneiru i e konseheronan di e presentenan a duna nan konseho.

 Riba e potrèt por mira di man robes pa man drechi riba e rei mas abou: diputado Elvis Tjin Asjoe, gezaghebber Edison Rijna, mènedjer di programa Akuerdo Intergubernamental Danny Rojer, diputado Nina den Heyer.                                  Riba e di dos rei: direktor Silvana Janga-Serfilia di Komunidat i Kuido, hefe di klùster Desaroyo Gubernamental (BZK)  Rintje Oenema,  Representante di Reino interino Jan Helmond. Riba e rei mas patras: Sekretario Insular interino Gabriel van Arneman, direktor Jair Tromp di Supervishon i Mantenshon di Lei, direktor Marion Gherbaz di Maneho i Sosten, direktor Etienne van der Horst di Planifikashon di Desaroyo.


BONAIRE  BOEKT VOORTGANG IN UITVOERING VAN HET BESTUURSAKKOORD

Kralendijk – Het Bestuurscollege van Bonaire heeft samen met het programmabureau, de directies van het openbaar lichaam Bonaire en de ministeries in Den Haag de afgelopen maanden belangrijke stappen gezet in de uitvoering van het Bestuursakkoord. Dat is afgelopen dinsdag bij de derde bespreking over de voortgang van het akkoord duidelijk geworden. 

Het Bestuurscollege gaat de Eilandsraad per brief over de voortgang informeren. De deelnemers aan het overleg waren de programmamanager Bestuursakkoord, het Bestuurscollege, de waarnemend Eilandsecretaris, het clusterhoofd Bestuurlijke ontwikkeling (BZK) , en  de waarnemend Rijksvertegenwoordiger.  Zij werden geadviseerd door de directeuren van het OLB en adviseurs van de aanwezigen. 

Op de foto zijn van links naar rechts te zien op de onderste rij: Gedeputeerde Elvis Tjin Asjoe, gezaghebber Edison Rijna, programmamanager Bestuursakkoord Danny Rojer, gedeputeerde Nina den Heyer.                                                                       Op de tweede rij directeur Silvana Janga-Serfilia van Samenleving en Zorg,  clusterhoofd Bestuurlijke ontwikkeling (BZK) Rintje Oenema,  waarnemend Rijkvertegenwoordiger Jan Helmond. Op de achterste rij: waarnemend Eilandsecretaris Gabriel van Arneman, directeur Jair Tromp van Toezicht en Handhaving, directeur Marion Gherbaz van Bedrijfsvoering & Ondersteuning, directeur Etienne van der Horst van Ruimtelijke Planning en Ontwikkeling.

 

Share This
error: Content is protected !!