Kralendijk – Diestres habitante di Boneiru a haña nashonalidat hulandes resientemente. E seremonia a tuma lugá djaweps 5 di desèmber na Pasangrahan. Kuater persona a huramentá i nuebe persona a primintí dilanti gezaghebber suplente  Curvin George. Den su diskurso gezaghebber suplente a deklará ku e hendenan ku a naturalisá tin basta tempu ta biba na Boneiru i nan a kontribuí bon na desaroyo di e isla.


DERTIEN INWONERS GENATURALISEERD

Kralendijk – Dertien inwoners van Bonaire hebben recent de Nederlandse nationaliteit gekregen. De ceremonie heeft op donderdag 5 december bij Pasangrahan plaats gevonden. Vier mensen hebben bij waarnemend gezaghebber Curvin George de eed afgelegd, negen hebben een belofte afgelegd. De waarnemend gezaghebber heeft in zijn speech verklaard dat de mensen die tot Nederlander zijn genaturaliseerd, al een tijd op Bonaire wonen en goed hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het eiland. 

 

Share This
error: Content is protected !!