KRALENDIJK – Den oranan di atardi di djaluna 23 di desèmber un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Korona na altura di e krusada ku Kaya Papa Cornes. Un outo a dal patras di un otro outo. Un mucha di 11 aña ku tabata sinta dilanti den e outo patras, a dal su kabes den e winshil. Personal di ambulans a atende ku e mucha na e sitio mes i e por a bai kas.

Ta di importansia pa mucha sinta patras den outo òf pa pasahero sintá dilanti bisti faha di seguridat. Esaki ta prevení ku por tin resultado fatal den kaso di aksidente.


KRALENDIJK – In de middaguren van maandag 23 december, vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Korona ter hoogte van de kruising met de Kaya Papa Cornes. De ene auto botste achterop de andere auto. Een 11 jarige kind die in de achterste auto, voorin zat, kwam met zijn hoofd tegen de voorruit van de auto. Het ambulance personeel behandelde het kind ter plekke en hij kon naar huis.

Het is van groot belang dat kinderen achter in de auto zitten en dat medepassagiers die voorin zitten hun veiligheidsgordel aan hebben. Dit voorkomt fatale consequenties bij ongelukken.

Share This
error: Content is protected !!