Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire ta kontentu pa lansa nan kampaña nobo yamá “Our Values”. E ta kontené 12 episodio kual lo wordu kompartí tur luna riba nos plataforma online. Kada balor ta presentá di un manera uniko i outéntiko. Nos ta haña ku e mihó manera pa promove Boneiru ta dor di nos hendenan. Nos a inkorporá nos hendenan lokal pa asina kompartí nan eksperensia i elaborá riba loke pa nan ta e nifikashon i balornan di Boneiru. Boneiru ta mihó konosí komo un ‘Divers Paradise’, pero nos ke mustra ku Boneiru ta muchu mas ku solamente sambuyá. Di e manera aki e turistanan por tin un bista di loke nan por spera i por mira riba nos isla. Den e episodio nan nos ta enfoká diferente aktividatnan ku Boneiru tin pa ofresé. Tambe nos ta presentá nos hendenan, kultura, kuminda, rekurso, awa i nos naturalesa, kual ta aspektonan importante di Boneiru su herensia. Nos turistanan ta di sumo importansia pa nos ekonomia i pa e motibu aki nos a trese atenshon na nos bishitantenan. Al final, ta importante pa sa tokante Boneiru su historia inolvidabel i e direkshon di su futuro uniko. Boneiru ta un tesoro skondí ku mester wordu diskubrí. E meta ta pa eksponé Boneiru mas i atraé mas turista pa asina nan por eksperensiá tur e balornan aki nan mes. Nos a disfrutá di por a traha huntu ku nos talentonan lokal pa a produsí e video i pòrtrètnan. E tabata un kolaborashon eksitoso i nos ta kontentu ku e resultado. Nos ke yama danki na tur persona kende a yuda den e tremendo proyekto aki. E promé video lo wordu lansá dia 15 di yanüari riba nos plataforma online. Keda pendiente riba nos páginanan di Facebook, Instagram i Youtube.


DE WAARDEN VAN BONAIRE ZIJN BELANGRIJK

Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire is blij om de nieuwe online campagne genaamd “Our Values” te lanceren. Het bevat 12 afleveringen die maandelijks worden gedeeld op onze online platforms. Elke waarde wordt op een unieke en authentieke manier gepresenteerd. We vinden dat de beste manier om Bonaire te promoten is via onze mensen. Onze lokale mensen hebben meegedaan met dit project en hebben hun ervaringen gedeeld en wat voor hun de ware betekenis en waarden zijn van Bonaire. Bonaire staat vooral bekend als een “Divers Paradise”, maar we willen laten zien dat Bonaire veel meer te bieden heeft dan alleen duiken. Op deze manier kan de toerist een blik krijgen van wat te verwachten of wat te doen is op ons eiland. In de afleveringen richten we op verschillende activiteiten die Bonaire te bieden heeft. Daarnaast richten we ons ook op onze mensen, cultuur, eten, hulpbronnen, water en onze ongerepte natuur. Dit zijn de belangrijke aspecten van het erfgoed van Bonaire. Toerisme speelt een grote rol in de economie van ons eilanden daarom willen wij onze (toekomstige) toeristen meer laten zien wat Bonaire te bieden heeft. Tot slot is het belangrijk om te weten over de onvergetelijke geschiedenis van Bonaire en ook de unieke toekomst waar wij naartoe streven. Bonaire is een verborgen schat en moet gezien en gehoord worden. Het doel is om Bonaire meer bekendheid te geven en meer toeristen aan te trekken om het eiland te bezoeken, zodat ze al deze waarden zelf kunnen ervaren. We hebben genoten van de samenwerking met onze lokale talenten om deze video’s en afbeeldingen te produceren. Het was een geweldige samenwerking en we zijn blij met het resultaat. We willen iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan dit geweldige project. De eerste video wordt op 15 januari 2020 op onze online platforms gelanceerd. Houd onze Facebook-, Instagram- en YouTube-pagina’s in de gaten.


BONAIRE’S VALUES ARE IMPORTANT

Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire is thrilled to launch their new online campaign called ‘Our Values’. It contains 12 episodes which will be shared monthly on our online platforms. Each Values is presented in a unique and authentic way. We find that the best way to promote Bonaire is through our people. We incorporated our locals to feature their experiences and elaborate on what their true meaning and Values of Bonaire are. Bonaire is best known as a ‘Divers Paradise’, but we want to show that Bonaire is much more than just diving. This way the tourist can have a glimpse of what to expect or what can be seen on our island. In these episodes we highlight different activities Bonaire has to offer. We also focused on our people, culture, food, resources, water and our untouched nature, which are important aspects of Bonaire’s heritage. Our tourist plays a big role in our economy and therefore we brought attention to our guests who visit the island. Finally, it is important to know about Bonaire’s unforgettable history and also the unique future we’re heading towards. Bonaire is a hidden gem and needs to be seen and heard of. The goal is to give Bonaire more exposure and to attract more tourists to come and explore the island so they can experience all these Values for themselves. We enjoyed working with our local talents to produce these videos and images. It was a great collaboration and we are happy with the outcome. We want to thank everyone who helped in this amazing project. The first video will launch on the 15th of January on our online platforms. Keep an eye on our Facebook, Instagram & Youtube pages.

Share This
error: Content is protected !!