KRALENDIJK – STINAPA ke anunsiá ku e kasnan na Slagbaai lo no wòrdu di hür pa e promé parti di 2020. Lo bai hasi mantenshon na e kasnan aki pa asina brinda un mihó servisio pa e esnan ku ke pasa anochi na Slagbaai. E kasnan lo ta será pa públiko te ku yüni 2020. Nos bishitante nan por hasi uso di e playa na Slagbaai pa landa, snòrkel i sambuyá manera normal.


HUIZEN TE SLAGBAAI ZIJN GESLOTEN VOOR ONDERHOUD

KRALENDIJK – STINAPA wil aankondigen dat de huizen in Slagbaai in het slagbaai-park in Washington niet beschikbaar zijn voor verhuur voor de eerste helft van 2020. De huizen zullen een onderhoud ondergaan en zullen om veiligheidsredenen niet openbaar zijn tot juni 2020. Onze bezoekers kunnen nog steeds Slagbaai bezoeken om te zwemmen, snorkelen en duiken.


HOUSES AT SLAGBAAI WILL BE CLOSED FOR MAINTENANCE

KRALENDIJK – STINAPA wants to announce that the houses at Slagbaai in Washington Slagbaai Park are not available for rental for the first half of 2020. The houses will undergo a maintenance and for safety reasons will not be open for public until June 2020. This is to offer better service to our visitors that wants to spend the night at Slagbaai. Our visitors can still visit Slagbaai to swim, snorkel and dive.

Share This
error: Content is protected !!