KRALENDIJK – Den e dianan tras di lomba, e komandante di Koninklijke Marechaussee, Hans Leijtens, a bishitá e área Karibense. Durante di su bishita na Boneiru el a tuma su tempu pa a hiba kombersashon ku kolega- i partnernan di kadena. Leijtens a duna di konosé di ta haña importante pa e tin kontakto personal ku nan. 

Pòtrèt: General Hans Leijtens entre koleganan di Kmar na Boneiru.


COMMANDANT KMAR BEZOEKT HET CARIBISCH GEBIED

KRALENDIJK – De commandant van de Koninklijke Marechaussee, Hans Leijtens, heeft de afgelopen dagen een bezoek gebracht aan het Caribisch gebied. Tijdens het bezoek aan Bonaire nam hij uitgebreid de tijd om met zijn collega’s en ketenpartners in gesprek te gaan. Leijtens liet op Bonaire weten het persoonlijk contact met de ketenpartners en de collega’s belangrijk te vinden. 

Foto: Generaal Hans Leijtens tussen collega’s van de KMar op Bonaire.


COMMANDER KMAR VISITS THE CARIBBEAN

KRALENDIJK – The commander of the Royal Netherlands Marechaussee, Hans Leijtens, has visited the Caribbean in recent days. During the visit to Bonaire he took extensive time to talk with his colleagues and chain partners. Leijtens let it be known on Bonaire that he finds it important to have personal contact with the chain partners and colleagues. 

Photo: General Hans Leijtens between colleagues of the KMar on Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!