KRALENDIJK – Djaluna último 3 di febrüari, Arthur Edward Richardson a selebrá 30 aña den servisio na Institushon Hudisial Hulanda Karibense (JICN). Esaki, disfrutando di un snèk i un ko’i bebe den kompania di su koleganan, gerensia i su famia. Señor Richardson ta trahando aktualmente komo maestro di trabou (‘werkmeester’). Den e funshon aki e ta supervisá prezunan riba lugá di trabou (‘werkplaats’) i riba proyektonan den airu liber di Fundashon Krusada. Direktor suplente, Sharlon Willems, a entregá e sertifikado di aniversario.


ARTHUR RICHARDSON, 30 JAAR WERKZAAM BIJ DE JUSTITIËLE INRICHTING CARIBISCH NEDERLAND.

KRALENDIJK – Op maandag 3 februari jl. werd onder het genot van een hapje en een drankje het 30-jarig jubileum van de heer Arthur Edward Richardson gevierd in aanwezigheid van collega’s, directie en familie. De heer Richardson is momenteel werkzaam als werkmeester. In deze functie begeleidt hij gedetineerden op de werkplaats en bij de buitenprojecten van Stichting Krusada. De oorkonde behorend bij het jubileum is uitgereikt door plaatsvervangend directeur Sharlon Willems.

Share This
error: Content is protected !!