KRALENDIJK – Riba 10 di febrüari e lokèt di Abogado di Gobièrnu ta muda pa Unidat di Asuntunan Sosial i di Labor (SZW) den Centrumgebied. Bo por pasa aki djaluna i djabièrnè entre 8’or i 11:30 di mainta i djárason entre 1’or i 3:30 di atardi.

Pa bini na remarke pa Abogado di Gobièrnu, bo entrada anual no por ta mas ku 12.570 USD. Ayudo di un abogado por ta nesesario ora di por ehèmpel un divorsio òf problema ku bo dunadó di trabou òf hürdó di kas. Den kaso ku ta pèrsiguí bo penalmente òf si bo tin ku presentá dilanti hues, apoyo di un abogado tambe por ta nesesario. E derecho riba Abogado di Gobièrnu ta kai bou di Ministerio di Hustisia i Siguridat; pa mehorá servisio pa kliente, a buska koperashon ku SZW.


VERHUIZING LOKET KOSTELOZE RECHTSKUNDIGE BIJSTAND

KRALENDIJK – Op 10 februari verhuist het loket voor kosteloze rechtskundige bijstand naar Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het Centrumgebied. U kunt hier terecht op maandag en vrijdag tussen 08:00 en 11:30 uur, en woensdag tussen 13:00 en 15:30 uur.

Om in aanmerking te kunnen komen voor kosteloze rechtskundige bijstand dient uw jaarinkomen niet hoger te zijn dan 12.570 USD. Hulp van een advocaat kan nodig zijn bij bijvoorbeeld een scheiding of bij problemen met uw werkgever of verhuurder. In de gevallen dat u strafrechtelijk wordt vervolgd of voor de rechter moet verschijnen is ondersteuning van een advocaat noodzakelijk.

Het recht op kosteloze bijstand valt onder het Ministerie van Justitie en Veiligheid; om de dienstverlening voor cliënten te verbeteren is een samenwerking gezocht met Sociale Zaken & Werkgelegenheid.

Share This
error: Content is protected !!