Entre 10 or i 11.20 or di mainta di djárason 4 di mart, a tene un kòntròl di tráfiko riba Kaya Amsterdam. Durante di e kòntròl aki a kontrolá partikularmente riba korementu sin faha di seguridat, sin hèlmu i tambe atvertíshofùrnan tokante glas skur. A duna 2 prosès ferbal pa kore sin reibeweis bálido, 3 prosès ferbal pa kore sin seguro bálido i 7 prosès ferbal pa kore sin faha di seguridat bisti.

Pa maso ménos 4 or di atardi a tene un control na Kaya SimonBolivar tambe kaminda a duna 3 prosès ferbal pa kore sin faha di seguridat.

Pa mas o ménos 6 or di atardi a detené un hòmber di inisial F.M.V. di 25 aña di edat na hanchi Amboina en konekshon ku maltrato.


POLITIEBERICHTEN VAN WOENSDAG 4 MAART TOT EN MET VRIJDAG 6 MAART 2020

Op woensdag 4 maart werd tussen 10.00 en 11.20 uur een verkeerscontrole gehouden aan de Kaya Amsterdam. Tijdens deze verkeerscontrole werd voornamelijk gecontroleerd op het rijden zonder veiligheidsgordel, helm en werd er gelet op de getinte autoruiten. Er zijn twee processen verbaal uitgeschreven voor het rijden zonder geldig rijbewijs, 3 processen verbaal voor het rijden zonder geldige verzekering en 7 processen verbaal voor het rijden zonder veiligheidsgordel.

Omstreeks 16.00 uur werd ook aan de Kaya Simon Bolivar een verkeerscontrole gehouden waarbij 3 processen verbaal zijn uitgeschreven voor het niet dragen van de veiligheidsgordel.

Omstreeks 18.00 uur werd een man met initialen F.M.V. van 35 jaar op de HanchiAmboina aangehouden wegens mishandeling. 

Share This
error: Content is protected !!