KRALENDIJK – Unidat SZW di RCN na Boneiru ta sera su portanan temporalmente pa pashènt en konekshon ku prevenshon kontra COVID19 (coronavirus). Normalmente pashèntnan ta mèldu riba e di tres dia di malesa serka e dòkter di seguro. Komo medida preventivo, e dòkter di seguro temporalmente lo traha a base di konsulta via di telefòn.

Hefe di unidat SZW, señor Brakke: “Nos ta risibí pashènt den nos ofisina, kaminda tambe tin habitante ku ta bini pa otro areglo, manera penshun di AOV. Na e momentu aki nos no ta haña responsabel pa risibí personanan mayor di edat frágil den e mesun espasio ku pashèntnan di dòkter di seguro.”

En bes di pasa personal serka dòkter di seguro, empleadonan por plania un afsprak via telefòn riba e di tres dia di malesa. Esaki por dor di manda un e-mail pa loonderving@rijksdienstcn.com òf dor di yama 715-8877. Dòkter di seguro lo yama bèk e ora ei pa un konsulta médiko. Otro servisionan di SZW ta sigui manera kustumber. Manera konosí pa algun tempu kaba, personanan ku tin síntoma fèrkout di nanishi doló di garganta, tosamentu òf kentura, aktualmente no por pasa personalmente na SZW.SZW ONTVANGT TIJDELIJK GEEN PATIËNTEN IN VERBAND MET CORONAVIRUS        

KRALENDIJK – De RCN-unit SZW op Bonaire sluit tijdelijk haar deuren voor patiënten in verband met preventie tegen COVID19 (het coronavirus). Normaalgesproken melden patiënten zich op de derde ziektedag bij de controlerend geneesheer. Als preventieve maatregel zal de controlerend geneesheer tijdelijk werken op basis van een telefonisch consult.


Hoofd van de unit SZW, dhr. Brakke, zegt hierover: “We ontvangen patiënten in ons kantoorgebouw waar ook burgers komen voor andere regelingen, zoals voor een AOV-pensioen. We vinden het op dit moment niet te verantwoorden om kwetsbare ouderen en patiënten in dezelfde ruimte te ontvangen.”

Werknemers kunnen op de derde ziektedag in plaats van langs te komen bij de controlerend geneesheer een telefonische afspraak inplannen. Dit kan door een email te sturen naar loonderving@rijksdienstcn.com of door te bellen naar 715-8877. De controlerend geneesheer zal dan terugbellen voor een medisch consult. Andere dienstverlening vanuit de unit SZW gaat door zoals gebruikelijk. Zoals al langer bekend  mogen mensen die ziekteverschijnselen vertonen zoals neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts op dit moment niet langskomen.

Share This
error: Content is protected !!