Ku hopi interes i atenshon MCB ta sigui opservá e evolushon i desaroyonan di e Novel Corona Virus (COVID-19) i medidanan i aviso di outoridatnan lokal.

Bienestar general i nos relashon ku nos klientenan ta masha importante pa nos i nos lo hasi tur lo posibel pa sigui brinda e servisionan ku Bo a kustumbrá di nos, tambe den e periodo difísil aki.

Salú i seguridat di tantu nos empleadonan i nos klientenan ta keda nos prioridat, mientras nos ta sigui prepará pa por keda brinda nos klientenan e produkto- i servisionan deseá.

Pa e motibu aki nos a aktivá nos “Plan di Kontinuidat di Negoshi” i a anunsiá interno algun medida operashonal ku nos a tuma pa protehá nos empleadonan di e riesgonan asosiá ku e Corona Virus. Tambe nos a tuma nota ku outoridatnan a anunsiá ku “distansiamentu sosial” ta un di e mihó maneranan pa baha e riesgonan ku e vírus por plama den un komunidat. 

P’esei MCB a disidí entre otro pa restrihí biahenan, repartí diferente tim di personal ku ta traha huntu den diferente departamentu esensial den Banko inkluso traha na kas, kanselá eventonan grandi i pone atenshon spesial na higiena pa medio di informashonnan ku nos ta kompartí internamente ku nos empleadonan. 

Gustosamente nos ta pidi nos klientenan pa hasi mas uso posibel di sistemanan elektróniko (òf di distansia) pa Bo servisionan bankario i di pago, manera Online Banking i Mobile Banking, paga ku tarheta di Bankomatiko, usa SMS 1111 pa rekargá bo telefon i hasi mas uso di nos Bankomatikonan.

Nos ta sigui intensivá nos seguridat pa protehá nos Banko i nos klientenan den e momentunan aki tambe kontra riesgonan sibernétiko (cyber risks) i menasa i/òf intentonan di falsifikashon (menasa di froude).

Nos ta supliká un i tur pa sigui e anunsio- i instrukshonnan di ofisialnan di gobièrnu i salubridat, pa kuida kurpa i pa kuida otro. MCB lo keda vigilá e situashon ku koutela, sigui prepará pa kualke desaroyo i pa asina garantisá kontinuidat di nos servisionan.

Keda pendiente pa mas informashon di MCB. Pa kualke informashon semper por yama nos na 715-5520 òf  bishitá nos wèpsait www.mcbbonaire.com.


MCB IS VOORBEREID

Met belangstelling en aandacht volgt MCB (Group) de ontwikkelingen over de Novel Corona Virus (COVID-19) en de daarmee gerelateerde maatregelen en adviezen van de lokale autoriteiten.

Algemeen welzijn en ons relatie met onze klanten is heel belangrijk voor ons en we zullen al het mogelijke doen om de continuïteit van onze diensten te garanderen; juist ook gedurende deze moeilijke periode.

Gezondheid en veiligheid van zowel onze werknemers als onze cliënten blijft onze prioriteit, terwijl wij de gewenste producten en diensten aan onze cliënten blijven aanbieden.

Wij hebben hiervoor ons Bedrijfs Continuiteits Plan geactiveerd en hebben intern een aantal operationele maatregelen genomen om onze werknemers en cliënten de nodige bescherming te bieden i.v.m. de Corona Virus. 

De lokale autoriteiten geven aan dat “social distancing”, oftewel het verlagen of vermijden van persoonlijk sociaal contact een van de meest belangrijke vormen is om de risico’s van verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Mede hierdoor heeft de MCB (Groep) een aantal beslissingen genomen zoals het beperken/afschaffen van reizen, het verspreiden van personeel die in een afdeling werken, alsook opsplitsen om vanuit huis te werken, het uitstellen en afzeggen van Bank evenementen en intern nog meer aandacht besteden aan hygiëne. 

Wij verzoeken onze cliënten hierbij om graag zo veel mogelijk gebruik te maken van onze elektronische diensten (of op afstand) voor hun dagelijkse bancaire betaaldiensten, zoals MCB Online en Mobile Banking, betalingen te verrichten met de Bankomatiko betaalpasjes, gebruik te maken van SMS 1111 om uw prepaid telefoon op te laden en om gebruik te maken van onze Bankomatiko/ATM’s voor zowel het opnemen als het storten van contant geld.

We blijven onze activiteiten intensiveren om de veiligheid voor zowel onze Bank als onze cliënten te waarborgen tegen cyber risico’s en pogingen tot fraude.

We verzoeken allen om de officiële aankondigingen en instructies van de Overheid en Departement van Volksgezondheid te blijven volgen om de gezondheid van uzelf en die van anderen te waarborgen.

MCB(Groep) zal de situatie nauwlettend volgen en ons flexibel opstellen voor elke ontwikkeling om onze diensten te kunnen blijven aanbieden.

Voor verdere informatie kunt u ons altijd bellen op 715-5520 of onze website bezoeken: www.mcbbonaire.comShare This
error: Content is protected !!