Apresiabel mayor i / òf tutor di alumnonan di bs De Pelikaan,

Tin un gran parti di nos personal ku ta hopi preokupá pa loke ta trata e kuido i seguridat rondó di e vírus di korona. E grupo akí ta indiká ku nan lo no ta presente na skol riba djárason 18 di mart (mañan) pa purba konvensé esnan konserní di seriedat di e asuntu akí. Nos no por sera skol komo ku esaki no ta un desishon ofisial tumá pa gobièrnu. Bo(so) yu ta bon biní na skol, pero posiblemente ta otro maestra lo bai sòru pa e grupo(nan). Un biaha mas nos ke pidi koperashon di mayor pa, den kaso ku e yu tin síntomanan di grip òf fèrkout, por fabor tene e yu na kas.

Finalmente nos ke pidi mayor su komprenshon pa / ku e situashon ku a presentá akí.

Pa mas informashon, semper por aserká un di e miembronan di direktiva.

Un saludo kordial,

Mieke van Vliet i Gerald Kolenbrander
Direktiva di bs De Pelikaan

Beste ouders en/of verzorgers van bs De Pelikaan,

Op woensdag 18 maart zal een deel van het personeel niet willen werken zodat zij hun zorgen rondom het coronavirus kenbaar kunnen maken. Wij zullen de school niet sluiten omdat dit geen officieel besluit is van de overheid. Uw kind is welkom op school maar zal mogelijk een ander leerkracht voor de groep zien staan.
Nogmaals willen wij u er op wijzen dat indien uw kind verkoudheid of griepverschijnselen heeft u uw kind uit voorzorg thuis houdt. Wij vragen uw begrip voor deze ontstane situatie.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij een van de directieleden.

Met vriendelijke groet,

Mieke van Vliet en Gerald Kolenbrander
Directie bs De Pelikaan

Dear parents and /or guardians of bs De Pelikaan,

On Wednesday March 18, some of the staff choose not to work so that they can express their concerns about the corona virus. We will not close the school because this is not an official government decision. Your child is welcome at school but may have another teacher in front of the group. Once again we would like to point out that if your child has cold or flu symptoms, keep your child at home as a precaution. We ask for your understanding for this situation. You can always contact one of the board members for more information.

Kind regards,

Mieke van Vliet and Gerald Kolenbrander

Share This
error: Content is protected !!