Kralendijk – Dia 28 di mart próksimo SKAL den koperashon ku Komishon Arte di Palabra Boneiru lo mester a selebrá “Arte di Palabra Boneiru 2020”. En konekshon ku e prekupashon reinante rondó di e vírùs di coron/COVID-19 i pa evitá aglomerashon di hopi hende huntu, SKAL den konsulta ku Komishon Arte di Palabra Boneiru ta posponé “Arte Palabra Boneiru 2020” te ku un próksimo aviso.

Na momentu ku medida nan tuma pa gobièrnu di Boneiru ta permití aglomerashon di hopi hende huntu i ku alabes tin mas klaridat rondó di e vírus COVID-19, lo evaluá e posibilidat pa SKAL den koperashon ku Komishon Arte di Palabra Boneiru organisá “Arte Palabra Boneiru 2020”.

SKAL i Komishon Arte di Palabra Boneiru ta gradisí tur persona ku te ku fecha di awe a duna nan ayudo i koperashon pa por organisá “Arte Palabra Boneiru 2020”.


“ARTE  DI  PALABRA 2020” TOT NADERE ORDE UITGESTELD

Kralendijk – Op 28 maart a.s. zou SKAL in samenwerking met de Commissie Woordkunst Bonaire (Komishon Arte di Palabra Boneiru) de ‘Woordkunst Bonaire 2020’ (Arte di Palabra Boneiru 2020) presenteren. In verband met de heersende ongerustheid rond het coronavirus/COVID-19 en om samenscholing van teveel mensen te voorkomen, heeft SKAL in overleg met de Commissie Woordkunst Bonaire besloten de Woordkunst Bonaire 2020 tot nadere orde uit te stellen.

Zo gauw de maatregelen die door het Bonairiaanse eilandbestuur zijn genomen weer samenkomsten van meerdere personen toestaan en er tevens meer duidelijkheid is rond het coronavirus/COVID-19 zal SKAL in samenwerking met de Commissie Woordkunst Bonaire de mogelijkheid bekijken om de ‘Woordkunst Bonaire 2020’ alsnog dit jaar te organiseren.

SKAL en de Commissie Woordkunst Bonaire bedanken alle mensen die tot de dag van vandaag hun hulp en samenwerking hebben verleend om de ‘Woordkunst Bonaire 2020’ te organiseren.    

  


Share This
error: Content is protected !!