KRALENDIJK – Den oranan trempan di anochi di djamars 14 di aprel, a detené un hòmber di inisial V.N.A.P. di 24 aña di edat durante di un kòntròl na un establesimentu di horeka situá na Kaya Avelino J. Cecilia. A detené en konekshon ku violashon di e Lei di Opio BES. A topa ku un kantidat di saku ku probablemente mariwana i hash komo kontenido den un tas di barika di e sospechoso. A konfiská esakinan.


KRALENDIJK – In de vroege avonduren van dinsdag 14 april werd tijdens een controle bij een horecagelegenheid aan de Kaya Avelino J. Cecilia, een man met initialen V.N.A.P. van 24 jaar, aangehouden wegens het overtreden van de Opiumwet BES. In het buideltasje van de verdachte werd een hoeveelheid zakjes aangetroffen met vermoedelijk marihuana en hash.

Share This
error: Content is protected !!