KRALENDIJK – E barku di marina Zr. MS. Zeeland a yega djasabra 18 di aprel den bahia di Kralendijk, komo parti di sosten militar den region di Karibe. Den kuadro di e vírùs di corona e tripulashon no a bini tera. Pa e motibu aki na altura di Pir di Nort nan a hasi un saludo Marítimo dor di lòs tres disparo. Gezaghèber Edison Rijna a saludá e barku i su tripulashon for di waf komo muestra di apresio pa e sosten ku e barku a bin duna nos isla


MARITIEME GROET MET DRIE SCHOTEN


KRALENDIJK – Het Marineschip Zr. MS. Zeeland is op zaterdag 18 april aangekomen in Bonairiaanse wateren, als onderdeel van de militaire bijstand in het Caribisch gebied. In verband met het coronavirus kwam de bemanning dit keer niet aan land. Daarom brachten zij ter hoogte van de Noordpier een maritieme groet, door middel van het lossen van drie schoten. De gezaghebber heeft het schip vanaf de pier gesalueerd, als dank voor de geboden steun.


MARITIME HAIL WITH THREE SHOTS


KRALENDIJK – The Navy ship Zr. MS. Zeeland has arrived in Bonairean waters on April 18th as part of the military assistance in the Caribbean. Due to the coronavirus, the crew did not come ashore this time. That is why they delivered a maritime salute at the North Pier, by discharging three shots. The Island Governor saluted the ship from the pier, as a thank you for the support provided.

Share This
error: Content is protected !!