KRALENDIJK – STINAPA tin bon notisia, Parke Washington Slagbaai (WSP) lo habri atrobe pa bishitante. Debí na e desaroyo di último tempu a revaluá e situashon i a disidí kolektivamente pa habri porta nan di WSP pa bishitante.

Sinembargo tin diferente medidanan di prekaushon pa tene kuenta kune. WSP lo ta habri di djawebs pa djadumingu, kuminsando djabièrnè 8 di mei. E orario ta di 8or di mainta pa 5or di atardi. Registrashon pa drenta ta tuma lugá te ku 12or di mèrdia. Ta posibel pa solamente 50 persona ta na e diferente sitionan a la bes. Nos ranger nan lo kontrolá esaki, espesialmente na Slagbaai. Mester sigui tur e medidanan duna pa gobièrnu pa loke ta trata covid-19.

Nos ta pidi tur hende su koperashon den esaki, I nos ta kontentu pa risibí boso atrobe den nos parke Washington slagbaai.


WASHINGTON SLAGBAAI PARK GAAT WEER OPEN.

KRALENDIJK – STINAPA heeft goed nieuws, we hebben besloten het Washington Slagbaai National Park opnieuw te openen voor bezoekers. Door recente ontwikkelingen hebben we de situatie geëvalueerd en gezamenlijk besloten dat we onze deuren voor bezoekers zullen openen. Er wordt echter nog enkele maatregelen genomen.

Washington Slagbaai Park is open van donderdag tot en met zondag. De nieuwe openings dagen zullen in gaan vanaf vrijdag 8 mei. De openingstijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur, de inschrijving is van 8.00 tot 12.00 uur. Per locatie zijn slechts 50 personen toegestaan, vooral bij Slagbaai zullen rangers dit controleren. De maatregelen die OLB heeft gegeven met betrekking tot covid-19 moeten worden gevolgd. We vragen de medewerking van iedereen en heten u van harte welkom in Washington Slagbaai Park!


WASHINGTON SLAGBAAI PARK WILL REOPEN.

KRALENDIJK – STINAPA has good news, we have decided to open Washington Slagbaai National Park again for visitors. Due to recent developments, we have evaluated the situation and decided collectively that we will open our doors for visitors. However there are still some measures to be taken.

Washington Slagbaai Park will open from Thursday to Sunday starting Friday 8th of May. The opening hours is from 8 am to 5pm, entry registration is from 8am to 12pm. Only 50 people is allowed at each site, rangers will be checking this especially at Slagbaai. The measures given by OLB regarding covid-19 must be followed.

We ask for everyone’s cooperation, and we will gladly welcome you to Washington Slagbaai Park!

Share This
error: Content is protected !!