KRALENDIJK – Ta ehekutá vários tarea di polis di un manera diferente ku a kustumbrá en konekshon ku e krísis di Covid-19. E seguridat den tráfiko pa e habitantenan di e islanan di Hulanda Karibense ta keda prioridat pa KPCN. Pa garantisá e seguridat di tantu e siudadano komo e agente tabatin algun adaptashon den e proseduranan, manera distansia mas grandi ora ta hasi ‘blaastest’.

Djaluna, 4 di mei a kontrolá vários vehíkulo kaminda agentenan polisial a duna prosèsferbal pa kore sin hèlmu, pa glas di outo skur i pa kore sin reibeweis. Tambe a konstatá ku diferente shofùr ainda ta hasi uzo di nan telefòn selular den tráfiko.

KPCN ta bolbe enfatisá ku e reglanan di tráfiko ta keda na vigor den e tempu difísil aki i ta urgi un i tur ku ta partisipá den tráfiko pa tene nan mes na esakinan.


ALLE CONTROLES OP DE WEGENVERKEERSVERORDENING BLIJVEN IN GANG.


KRALENDIJK – Diverse politietaken worden naar aanleiding van de Covid-19 crisis anders dan gewend uitgeoefend. De verkeersveiligheid van de samenleving op de BES-eilanden blijft voor het KPCN een prioriteit. Om de veiligheid van zowel de burger als de agenten te waarborgen zijn er in de procedures enkele aanpassingen geweest zoals een grotere afstand bij bijvoorbeeld de blaastesten.

Afgelopen maandag 4 mei zijn diverse voertuigen gecontroleerd en hebben ambtenaren van de politie processen-verbaal uitgeschreven voor het rijden zonder helm, getinte autoruiten en het rijden zonder rijbewijs. Ook is er geconstateerd dat diverse bestuurders nog steeds gebruik maken van een mobiele telefoon in het verkeer.

Het KPCN wijst eenieder er nogmaals op dat de verkeersregels ook in deze moeilijke tijd nog steeds toepasbaar zijn en verzoekt alle verkeersdeelnemers dringend zich daar ook aan te houden.

Share This
error: Content is protected !!