KRALENDIJK – Riba djaweps 7 di mei a drenta keho di ladronisia di un motor di boto kolo pretu di marka Yamaha for di un boto di bela. E boto di bela ta stashoná den marina di un akomodashon turístiko situá na Bulevar J.A. Abraham. A bai ku e motor entre djamars 5 di mei i djárason 6 di mei. E dia promé, riba djárason 6 di mei tambe a drenta keho di ladronisia di un boto estilo ‘dingy’ di marka AB Marina for di e mesun sitio. Deskonosínan a bai ku esaki entre 3’or di mardugá i 8’or di mainta di djárason 6 di mei.

Algu mas lat riba djaweps 7 di mei a hasi tres detenshon en konekshon ku e ladronisianan aki: un mucha hòmber di inisial Z.C. di 15 aña di edat, un di inisial L.D. di 14 aña di edat i un di inisial S.W. di 14 aña di edat. Tur tres ta menor di edat.


DRIE AANHOUDINGEN VERRICHT NAAR AANLEIDING VAN DIEFSTALLEN

KRALENDIJK – Op donderdag 7 mei werd aangifte gedaan van diefstal van een zwarte Yamaha buitenboordmotor vanaf een zeilschip. Het zeilschip lag in een marina bij een toeristische accommodatie aan de Bulevar Julio A. Abraham. De buitenboordmotor is tussen dinsdag 5 en donderdag 6 mei weggenomen. De dag ervoor, op woensdag 6, mei werd ook aangifte gedaan van diefstal van een boot (dingy) van het merk AB Marine, vanuit dezelfde marina. Deze werd tussen 03.00 en 08.00 uur van woensdag 6 mei weggenomen.

Iets later op de dag werden 3 aanhoudingen verricht in verband met deze diefstallen: een jongen met initialen Z.C. van 15 jaar, een jongen met initialen L.D. van 14 jaar en een jongen met initialen S.W. van 14 jaar. Ze zijn alle drie minderjarig.

Share This
error: Content is protected !!