Kralendijk – Tim Muller kende lo a bai traha komo Sekretario di entidat públiko di Boneiru,  a informá Kolegio Ehekutivo ku e no ta asumí e enkargo mas.

E motibu di su desishon ta un kombinashon di faktor: e situashon vulnerabel ku Saba a kai aden debí na krísis di corona  i konsiderashonnan personal. A yega na e  desishon den bon konsulta entre representantenan di ambos Kolegio Ehekutivo. Kolegio Ehekutivo di Boneiru tabata kontentu ku binida di Tim Muller, pero tin komprenshon pa su eskoho en bista di e sirkunstansianan partikular. 

Ta inisiá mas pronto posibel e prosedura pa reklutá kandidato pa e funshon di Sekretario di entidat públiko Boneiru.


TIM MULLER ZIET AF VAN FUNCTIE OP BONAIRE

Kralendijk – Beoogd eilandsecretaris Tim Muller heeft het Bestuurscollege laten weten af te zien van de functie. Aanleiding voor zijn besluit is een combinatie van factoren: de kwetsbare situatie waarin Saba door de coronacrisis is komen te verkeren en persoonlijke overwegingen. Het besluit is in goede afstemming met vertegenwoordigers van de beide Bestuurscolleges tot stand gekomen.

Het Bestuurscollege van Bonaire keek uit naar de komst van Tim Muller, maar heeft gegeven de bijzondere omstandigheden begrip voor diens keuze.

De procedure om kandidaten voor de vacature van eilandsecretaris te werven wordt zo snel mogelijk gestart.

Share This
error: Content is protected !!