KRALENDIJK – Tripulashon di e barku di joint support Zr.Ms. Doorman den kuadro di sosiegu i rekreo lo tin un bishita regular na haf di Boneiru dia 26 te ku 29 di mei awor. Dirèkt despues e barku  Zr.Ms. Zeeland tambe lo ta di bishita na nos isla. A honra petishon di ámbos bishita pa verlòf. Promé ku e tripulashon baha na tera, e servisio di salubridat públiko lo duna un briefing kaminda lo elaborá riba e medidanan ku ta bálido na Boneiru na e momentunan aki den kuadro di COVID-19. Tumando na konsiderashon e sirkunstansianan bou di kua e militarnan tabata riba laman, karentena no ta nesesario. E barkunan Karel Doorman i Zeeland ta nabegá den laman karibense pa duna sosten na Warda Kosta ku kòntròl di nos fronteranan marítimo durante di e krísis di corona.


KRALENDIJK – De bemanning van het joint support shipde Zr.Ms. Doorman brengt in het kader van ‘rest & recreation’ een regulier havenbezoek aan Bonaire van 26 t/m 29 meiAansluitend zal de Zr.Ms. Zeeland ook het eiland wederom bezoeken. Beide verzoeken tot verlof zijn ingewilligd. Voordat de bemanning van boord aan land gaan, verzorgt de afdeling Publieke Gezondheid een briefing waarin de geldende restricties worden toegelicht. Door de omstandigheden waarin de militairen op zee verkeren is quarantaine op het eiland niet nodig.  De Karel Doorman en de Zeeland varen in de Caribische zee en ondersteunen de Kustwacht met het grip houden op de maritieme grenzen tijdens de coronacrisis.KRALENDIJK – The crew of the joint support ship Zr.Ms. Doorman will make a regular port visit to Bonaire from May 26th until May 29th as part of ‘rest & recreation’. Subsequently, Zr. Ms. Zeeland will also visit the island again. Both requests for leave have been granted. Before the crew disembarks, the Public Health department will provide a briefing to explain the applicable restrictions. Due to the circumstances under which of the military remains at sea, quarantine on the island is not necessary. The Karel Doorman and Zeeland are sailing in the Caribbean Sea and support the Coastguard in keeping a grip on the maritime borders during the corona crisis.

Share This
error: Content is protected !!