Kralendijk – Entrante 1 di yüni 2020 Griffie di Korte den promé instansha di Boneiru ta bolbe habri su portanan pa públiko den su oranan di ofisina regular, di 8:00 am pa 12:00 pm i di 1:30 pm pa 4:00 pm.

Korte a hasi adaptashonnan na tur su lokalidatnan pa kumpli ku reglanan di distansha sosial. Na nos lokalidat na Boneiru esei tambe ta e kaso. Esnan ku ta bishitá Korte regular lo ripará ku awor tin un glas pa protekshon di tantu e bishitante komo e trahadó di Korte. Awor un máksimo di tres bishitante por drenta den nos espasio di espera na mesun momentu i den sala di korte tambe menos hende por ta presente. I bishitantenan ta haña instrukshon pa usa alkohòl pa limpia man.


GRIFFIE BONAIRE PER 1 JUNI WEER NORMAAL GEOPEND

Kralendijk – De griffie van het Gerecht in eerste aanleg Bonaire is vanaf maandag 1 juni 2020 weer op de normale kantoortijden geopend voor publiek, van 8:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 16:00.

Het Hof heeft op alle vestigingen aanpassingen gedaan om te voldoen aan de social distance regels. Ook op de vestiging Bonaire is dit het geval. Regelmatige bezoekers zullen merken dat er nu bij de balie een scherm is om zowel de bezoeker als de medewerkers te beschermen. Er kunnen nu drie bezoekers tegelijkertijd in de wachtruimte en ook in de rechtszaal kunnen minder mensen tegelijkertijd aanwezig. En bezoekers worden gevraagd gebruik te maken van hand sanitizer.

Share This
error: Content is protected !!