KRALENDIJK – Alrededor di 10’or di anochi di djamars 9 di yüni, sentral di polis a risibí notifikashon ku un aksidente entre un outo i un skuter a kaba tuma lugá riba Kaya Nikiboko Sùit. Shofùr di e skuter tabatin un pia kibra i e pasahero, un mucha di 5 aña tabata keha di doló na su kabes, a konsekuensia di e aksidente. Ambulans a transportá ámbos pa hospital pa tratamentu médiko. Shofùr di e outo no a sufri ningun leshon.


KRALENDIJK – Omstreeks 22.00 uur op dinsdag 9 juni kreeg de politiecentrale melding dat er een ongeluk heeft plaatsgevonden tussen een scooter en een auto op de Kaya Nikiboko Zuid. De bestuurder van de scooter had een gebroken been en de 5-jarige bijrijder klaagde over hoofdpijn. Beiden werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De bestuurder van de auto had geen letsel opgelopen

Share This
error: Content is protected !!