KRALENDIJK – Direktiva di Fundashon Alzheimer Bonaire ta partisipá na Pueblo di Bonaire en general i spesial na e grupo núkleo en partikular, ku entrante djárason 24 di yüni lo reanudá su servisio akustumbrá na su ofisina na Sentro di Salú Bon Bida Bonaire di 8or te 12or di merdia, Tur djárason nos Case Manager Dementie lo ta disponibel pa duna informashon i guia.

Nos lo kumpli naturalmente ku tur e reglanan stipulá di distansia sosial, higiena i otro konseho i rekomendashonnan di “Coronasmart”.

Direktiva ta altamente gradisido pa e koperashon risibí di parti di tantu Gerensia di Sentro di Salú Bon Bida komo di Fundashon Mariadal durante e periodo difísil di Coronavirus, ku ainda nos ta pasando aden, pero tambe pa komprenshon di parti di nos klientenan pa mitigá e riesgo tantu pa nan mes, komo pa nos Case Manager Dementie.

Nos lema ta. No sinti Bo so, nos t’ ei pa Bo.


KRALENDIJK – Het Bestuur van Fundashon Alzheimer Bonaire wil de bevolking van Bonaire in het algemeen en haar doelgroep in het bijzonder mededelen dat ingaande woensdag 24 juni haar kantoor bij Gezondheidscentrum Bon Bida tussen 8.00 uur tot 12.00 uur weer open zal zijn voor het publiek. Iedere woensdag zal de Case Manager Dementie beschikbaar zijn voor informatievoorziening en begeleiding.

Er zal natuurlijk rekening gehouden worden met de afstandsregels en zorgen dat hygiëne gewaarborgd wordt. Wij zullen ons ook houden aan alle andere aanbevelingen van Coronasmart en deze toepassen.

Het bestuur is zowel de directie van Gezondheidscentrum Bon Bida als Fundashon Mariadal zeer dankbaar voor hun medewerking en begrip gedurende de moeilijke tijden die wij meemaken i.v.m. COVID-19 en zo ook onze kliënten, om de risico voor hun en onze Case Manager Dementie zoveel mogelijk te mitigeren.

Onze leuze is. “Voel je niet alleen, wij zijn er voor je” !!

Share This
error: Content is protected !!