Kralendijk – Despues ku Selibon N.V. a risibí diferente bon reakshon relashoná ku e trabounan di limpiesa riba Kaya Korona, Selibon NV ta lansa un kampaña di limpiesa den bario. E kampaña aki ta titulá “Ta nos bario: limpi i bunita”. E meta di e kampaña aki ta pa konsientisá e habitante pa tene su bario limpi.

Dia 25 di yüni lo kuminsá ku e kampaña aki den bario di Antriòl, pa mas eksakto Den Stashi, Den Tuna i bisendario. Durante 1 luna lo limpia diferente área den Antriòl Pariba i pa despues sigui ku Antriòl Pabou. Segun ku e trabounan ta avansando, lo publiká regularmente kua kaya i òf bario ta na turno.

Esaki ta un kampaña den koperashon ku Entidat Públiko Boneiru, Blue Destination, Fundashon Boneiru Limpi i Bunita i tambe Fundashon Avanti.

Pa duna inisio na e proyekto aki, Selibon lo organisá un rueda di prensa djaweps 25 di yüni, 17:00 na Parke Den Stashi (Kaya Constancia). Tur miembro di prensa i habitante di bario di Antriòl, Den Stashi, Den Tuna i bisendario ta keda invitá pa ta presente na e rueda di prensa aki.

Nos ke hasi un yamada na tur habitante di Antriòl, Den Stashi, Den Tuna i bisendario pa kuminsá limpia den kurá òf rònt di nan kas, pasobra Selibon lo pasa den siman pa rekohé tur shushi. Chèk e página di Facebook di Selibon NV regularmente pa asina bo sa ki dia Selibon lo ta den bo bario.


SELIBON GAAT VAN START MET SCHOONMAAKCAMPAGNE IN DE WIJKEN

Kralendijk – Nadat Selibon NV meerdere goede reacties heeft ontvangen in verband met de schoonmaakwerkzaamheden in de Kaya Korona, lanceert Selibon NV een schoonmaakcampagne in de wijken. De titel van deze campagne is ‘Onze wijk: schoon en mooi’. Het doel van deze campagne is om de bewoners er bewust van te maken dat zij hun wijk schoon moeten houden.

Op 25 juni gaat deze campagne van start in de wijk Antriol, om preciezer te zijn in Den Stashi, Den Tuna en omstreken. Een maand lang zullen verschillende plekken in Antriol Pariba schoongemaakt worden om daarna door te gaan met Antriol Pabou. Terwijl de werkzaamheden vorderen, zal er regelmatig gepubliceerd worden welke straat of wijk aan de beurt is.

Deze campagne is in samenwerking met het Openbaar Lichaam Bonaire, Blue Destination, Stichting Schoon en Mooi Bonaire en ook Stichting Avanti.

Om het startsein te geven voor dit project organiseert Selibon NV een persconferentie op donderdag 25 juni om 17:00 uur in het park “Den Stashi” (Kaya Constancia). Alle leden van de pers en inwoners van Antriol, Den Stashi, Den Tuna en omstreken zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze persconferentie.

Graag willen wij een oproep doen aan alle inwoners van Antriol, Den Stashi, Den Tuna en omstreken om te beginnen met de schoonmaak van hun erf of rondom hun huis, omdat Selibon doordeweeks langskomt om alle afval op te halen. Kijk regelmatig op de Facebookpagina van Selibon NV om te weten wanneer Selibon in uw wijk komt.

Share This
error: Content is protected !!