Kralendijk – Personal di e barku krusero Seaborn Odyssey ta hasi un asina yamá ‘SOLAS drill’ na parti nort di Klein Bonaire djaluna 29 di yüni. Esaki ta un tèst pa wak si tur ekipo ta funshoná bon. E tèst ta kuminsá 8’or di mainta. Siman pasá e barku krusero Caribbean Princess a bini Boneiru pa tambe hasi un tèst asin’aki.
E barku Seaborn Odyssey ta yega Boneiru djaluna mainta trempan. Ta tripulashon di e barku so ta na bordo. Tripulashon di un barku krusero ta obligá pa tèst regularmente kon pa aktua na momento ku mester evakuá pasahero. Debí na COVID-19 te novèmber niun barku krusero no ta bini Boneiru pa mara i baha turista.


CRUISESCHIP SEABORN ODYSSEY VOOR OEFENING NAAR BONAIRE

Kralendijk – Het personeel van cruiseschip Seaborn Odyssey voert maandagmorgen 29 juli een zogenoemde ‘SOLAS drill’ uit ten noorden van Klein Bonaire. Dit is een test om te kijken of alles wel goed functioneert op het schip. De test begint maandagochtend om 8 uur. Vorige week was de Caribbean Princess ook naar Bonaire gevaren om een soortgelijke test uit te voeren.
Het schip Seaborn Odyssey komt maandagochtend vroeg aan. Alleen het personeel is aan boord. Het is verplicht dat het personeel traint voor het geval er passagiers geëvacueerd moeten worden. Door de situatie rondom COVID-19 komt er tot november geen cruiseschip met toeristen om aan te meren op Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!