KRALENDIJK – Rishèrshinan di KPCN relashoná ku investigashon ‘Parana’, a resolvé un total di 8 kiebro ku a tuma lugá na luna di mart i april 2020. A tene 7 entrada hudisial durante kua a konfiská artíkulonan prosedente di ladronisia.

Kiebro Kaya Haarlem, entre 9 pa 10 di mart 2020

A detené un sospechoso di inisial I.L.S. di 32 aña en konekshon ku kiebro i enkubrimentu di artíkulo hòrtá. Ta lenk e sospechoso na e kiebro den un kas situá na Kaya Haarlem. A tene un entrada hudisial kaminda a konfiská joya. Den e kaso aki yama i interogá un di dos sospechoso di inisial J.G.M. e/v S, di 34 aña en konekshon ku enkubrimentu di artíkulo hòrtá, den e kaso aki.

Kiebro Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot, entre 20 i 21 di mart 2020

Aki a detené un sospechoso di inisial M.A.A. di 27 aña en konekshon ku kiebro i enkubrimentu di artíkulo hòrtá. Ta lenk e sospechoso na e kiebro den un kas situá na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. A tene un entrada hudisial i a konfiská artíkulonan prosedente di ladronisia. A interogá un di dos sospechoso di inisial N.A.T. di 41 aña, pa kiebro i enkubrimentu di artíkulo hòrtá.

Kiebro Kaya Mazurka i Kaya Mendelsson

Den e periodo di 4 di aprel i 16 di aprel 2020, tabatin un grupo aktivo ku a drenta kiebra den diferente kas situá na Kaya Mazurka i Kaya Mendelsson. Den e kaso aki a hasi 6 detenshon, di kua 2 ta menor di edat. Ademas a yama i interogá 2 sospechoso, di kua 1 ta menor di edat, pa kiebro i enkubrimentu di artíkulo hòrta.

E inisialnan ta:

• J.G.A.W di 16 aña; • A.M.S. di 15 aña; • J.C.J.W. di 19 aña; • S.D.J. di 18 aña; • M.M.R. di 14 aña; • J.Y.J.S. di 18 aña;

• R.M.M.S. e/v V. di 31 aña; • K.Y.S. di 19 aña.

A laga kuater (4) sospechoso den e kaso aki den libertat bou di kondishon ku nan no mag tin kontakto ku otro despues di skol i tambe ku nan mester ta na kas entre 9’or di anochi i 6’or di mainta. A detené tur kuater bèk (4) komo ku nan no a tene na mes na e kondishonnan.


RESULTATEN ONDERZOEK ‘PARANA’: IN TOTAAL ZIJN ER 8 INBRAKEN OPGELOST.

KRALENDIJK – Na enig speurwerk heeft de recherche van KPCN in totaal zijn er 8 inbraken opgelost. Er werden 7 huiszoekingen verricht waarbij onder andere goederen afkomstig van diefstal in beslag zijn genomen.

Inbraak woning aan de Kaya Haarlem, tussen 9 en 10 maart 2020

Een verdachte met initialen I.L.S. van 32 jaar, werd aangehouden voor woninginbraak en heling. De verdachte wordt gelinkt aan de inbraak in de woning aan Kaya Haarlem. Er werd een huiszoeking verricht en er werden sieraden in beslag genomen. In deze zaak werd een tweede verdachte met initialen J.G.M. e/v S van 34 jaar, opgeroepen en verhoord voor heling.

Inbraak Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot, tussen 20 en 21 maart 2020

Een verdachte met de initialen M.A.A. van 27 jaar, aangehouden voor woninginbraak en heling. De verdachte wordt gelinkt aan de inbraak in een woning aan de Bulevar Nicolaas Debrot. Er werd een huiszoeking verricht en goederen afkomstig van diefstal zijn in beslag genomen. Een tweede verdachte met initialen N.A.T. van 41 jaar, werd verhoord voor woninginbraak en heling.

Inbraak Kaya Mazurka en Kaya Mendelsson

In de periode tussen 4 april 2020 en 16 april 2020, was er een groep bezig die in verschillende woningen aan de Kaya Mazurka en de Kaya Mendelsson, had ingebroken. In deze zaak zijn er 6 aanhoudingen verricht, waarvan er 2 minderjarigen zijn. Daarnaast zijn er 2 verdachten, waarvan 1 minderjarige, opgeroepen voor woninginbraken en heling.

De initialen zijn:

• J.G.A.W van 16 jaar;

• A.M.S. van 15 jaar;

• J.C.J.W. van 19 jaar;

• S.D.J. van 18 jaar;

• M.M.R. van 14 jaar;

• J.Y.J.S. van 18 jaar;

• R.M.M.S. e/v V. van 31 jaar;

• K.Y.S. Van 19 jaar.

Vier (4) verdachten in deze zaak werden in vrijheid gesteld met de voorwaarde dat ze geen contact met elkaar mochten hebben na schooltijd en ook thuis moeten zijn tussen 21.00 uur en 06.00 uur. Alle vier (4) verdachten zijn tijdens het onderzoek weer aangehouden omdat ze de schorsingsvoorwaarden hadden overtreden.

Share This
error: Content is protected !!