Kralendijk – Diputado Pablo James Kroon a batisá un molina nobo di LVV. Despues di e boutismo, Kroon a mustra esnan presente kon e molina ta pòmp awa i laga e kore. Esei a sosodé durante un aktividat na LVV. LVV a kuminsá algun tempu pasá ku plantamentu di berdura. Esaki ta bou di guia Maurice Adriaens, hefe nobo na e departamentu. “Awor ku a instalá un molina nobo, ta spera ku pronto lo por mira kosecha, asina diputado Kroon a bisa. Kroon a felisitá tur trahadó di LVV ku e molina nobo. El a gradisí e trahadónan tambe pa nan trabou den pasado i presente.


GEDEPUTEERDE JAMES KROON DOOPT NIEUWE MOLEN VAN LVV

Kralendijk – Gedeputeerde Pablo James Kroon heeft recent een nieuwe molen van LVV gedoopt. Na de doopplechtigheid heeft Kroon de aanwezigen laten zien hoe het water wordt opgepompt en rondgestuurd. LVV is onlangs begonnen met het planten van groenten. Dit gebeurt onder leiding van Maurice Adriaens, de nieuwe directeur van de afdeling Landbouw en Veeteelt. “Nu er een nieuwe molen is geïnstalleerd hoop ik dat er snel wordt geoogst,” aldus een opgetogen gedeputeerde Kroon. De gedeputeerde maakte van de gelegenheid gebruik om de medewerkers van LVV te feliciteren met de nieuwe molen. Hij bedankte ze voor hun werk dat ze door de jaren heen tot vandaag hebben uitgevoerd.

Share This
error: Content is protected !!