Kralendijk – Despues ku Selibon a risibí diferente notifikashon di algun habitante preokupá tokante e situashon di sushi riba tereno di APNA na Yato Bako, Selibon a yega na un akuerdo ku doño di e tereno aki pa hasi trabou di limpiesa riba e tereno.

E akuerdo pa kuminsá ku trabou di limpiesa riba tereno di APNA a keda realisá despues di konsultá konhuntamente ku doño di e tereno aki. Di e forma aki Selibon ta sigui traha na mantenshon di un Boneiru limpi i bunita.

Selibon ta hasi un yamada na tur habitante di Boneiru pa tuma kontakto ku nos na momentu ku nan tin un kantidat di sushi grandi òf chikí. Por fabor no tira sushi den mondi, pero yama nos na 717-8159 pa asina nos por asistí bo.


SELIBON BEGINT MET SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN OP HET APNA-TERREIN

Kralendijk – Nadat Selibon meerdere meldingen had gekregen van een aantal bezorgde inwoners over de situatie met afval op het APNA-terrein, is Selibon tot een akkoord gekomen met de eigenaar om het terrein schoon te maken.

De overeenkomst om te beginnen met schoonmaakwerkzaamheden op het APNA-terrein is tot stand gekomen na gezamenlijk overleg met de eigenaar van het terrein. Op deze manier blijft Selibon zich inspannen om Bonaire schoon en mooi te houden.

Selibon doet een oproep aan alle inwoners van Bonaire om contact met ons op te nemen wanneer zij een hoeveelheid afval hebben, hetzij groot of klein. Gooi a.u.b. geen afval in de ‘mondi’, maar bel ons, zodat wij u hulp kunnen bieden.

Share This
error: Content is protected !!