Kralendijk – Resientemente Water en Energie Bedrijf Bonaire (WEB NV) a konmemorá 5 aña sin “Black Out “ na Boneiru. WEB a konmemorá e okashon aki demostrando su apresio na esnan ku a hasi esaki posibel dor di nan dedikashon, trabou duru i profeshonalismo.

Base pa e konmemorashon aki ta un koperashon estrecho entre WEB i Contour Global Boneiru, ku huntu ta responsabel pa e suministro di koriente na Boneiru. Den e periodo di 2016-2019 miéntras Contour Global Boneiru tabata trahando riba nan plannan pa introdusí mas energia duradero i konfiabel, WEB asumiendo e responsabilidat pa ku Boneiru a re-introdusí Aggreko den e periodo aki, pa por a sigui garantisá suministro di koriente na Boneiru.

Komo parti di e konmemorashon aki WEB ta rekonosé e kontribushon i koperashon ku algun empresa i partnernan lokal a duna WEB den momentunan difísil.

WEB i su partnernan ta sumamente orguyoso di por sigui sirbi e komunidat di Boneiru den su totalidat i lo sigui hasi tur loke ta na su alkanse pa suministrá koriente duradero i konfiabel den futuro.


WEB VIERT 5 JAAR ZONDER “BLACK-OUT” OP BONAIRE

Kralendijk – Onlangs heeft Water- en Energie Bedrijf Bonaire (WEB) 5 jaar zonder “Black-Out” op Bonaire gevierd. WEB heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om haar waardering uit te spreken voor de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt door hun toewijding, harde werken en professionaliteit.

De basis voor de viering van dit resultaat is de sterke band tussen WEB en Contour Global Bonaire die samen verantwoordelijk zijn voor de elektriciteitsvoorziening op Bonaire. In de periode 2016-2019, terwijl Contour Global Bonaire werkte aan hun plannen om meer duurzame en betrouwbare energie te introduceren, nam WEB haar verantwoordelijkheid voor Bonaire op zich en re-introduceerde Aggreko om de levering van elektriciteit aan het eiland te blijven garanderen.

Als onderdeel van deze viering heeft WEB ook stil gestaan bij de bijdrage en medewerking van verschillende lokale bedrijven en partners die WEB in moeilijke tijden hebben ondersteund.

WEB en haar partners zijn bijzonder trots om de gemeenschap van Bonaire in haar geheel te kunnen blijven dienen en zullen al het nodige blijven doen om duurzame en betrouwbare energie voor de toekomst te leveren.


WEB COMMEMORATES 5 YEARS WITHOUT A BLACK OUT ON BONAIRE

Kralendijk – Recently Water- en Energie Bedrijf Bonaire ( WEB) commemorated 5 years without a black out on Bonaire. WEB honored this occasion by showing its appreciation for the people that made this possible through their dedication, hard work and professionalism.

The bases for this commemoration is a strong alliance between WEB and Contour Global Bonaire that together are responsible for the electricity supply on Bonaire. In the period 2016 – 2019, whilst Contour Global Bonaire was working on their plans to introduce more renewable and reliable energy, WEB assumed its responsibility for Bonaire and re-introduced Aggreko in order to continue to guarantee the supply of electricity to the island of Bonaire.

As part of this commemoration WEB also recognizes the contribution and cooperation of several local companies and partners that supported WEB through difficult times.

WEB and its partners are extremely proud to keep serving the community of Bonaire in its entirety and will continue to do all that is necessary in order to provide renewable and reliable electricity for the future.

Share This
error: Content is protected !!