KRALENDIJK – Awe djasabra 4 di yüli, a detené un hòmber di inisial J.S. despues ku un patruya a mira shofùr di un outo tira den laira den sentro di suidat. Despues di un persikushon ku a bin kaba den e bario di Nort’i Saliña, a logra detené e pasahero ku tabata den e outo. E shofùr, ku ta esun ku a tira i ku su identidat ta konosí pa polis, a logra huí i ta pendiente su detenshon. Mama di e sospechoso ku outoridatnan a detené a bira malu i ambulans a atendé kune na e sitio. A konfiská e outo pa mas investigashon i tambe a tene un entrada hudisial na un kas den Nort’i Saliña. Investigashon den e kaso aki ta andando.KRALENDIJK – Vandaag, zaterdag 4 juli, werd een man met initialen J.S. aangehouden nadat een patrouille de bestuurder van een auto schoten zag lossen vanuit een auto in het centrum. Na een korte achtervolging was het gelukt de medepassagier van de auto aan te houden. Het lukte de bestuurder van de auto, die degene was die had geschoten en waarvan de identiteit bekend is bij de politie, te ontkomen. Men is in afwachting van zijn aanhouding. De auto werd in beslag genomen en er is een huiszoeking verricht in een woning in de woonwijk Nort’i Saliña. Onderzoek in deze zaak is lopende.

FUENTE: KPCN

Share This
error: Content is protected !!