KRALENDIJK – Riba djaweps 2 di yüli último Selibon NV a saka un komunikado di prensa tokante nos trabounan di limpiesa na tereno di APNA. Un siman no a pasa, ku ya kaba nos por a tuma nota di un kantidat di shushi na e tereno aki atrobe. Mayoria di e shushinan tabata konsistí di hopi pintura i material di obra di man pa mucha. Nos a deskubrí asta un kaska di turtuga. Mesora nos a tuma kontakto ku STCB (Sea Turtle Conservation Bonaire) pa asina nos por a entregá e kaska di turtuga aki.

Si tin hende ku ta rekonosé di ken e shushinan aki ta, por fabor mèldu esaki mesora na Selibon òf na polis. Na pueblo di Boneiru nos ta hasi e siguiente yamada: ‘Laga nos ta habitantenan responsabel i stòp di tira shushi den mondi!’


SELIBON ONTDEKT WEDEROM EEN HOEVEELHEID AFVAL OP HET APNA-TERREIN

KRALENDIJK – Afgelopen donderdag 2 juli heeft Selibon NV een persbericht uitgebracht over onze schoonmaakwerkzaamheden op het APNA-terrein. Er is nog geen week voorbij of we hebben alweer kennis kunnen nemen van een hoeveelheid afval op dit terrein. Het grootste gedeelte van het afval bestaat uit kindertekeningen en knutselmateriaal voor kinderen. Wij hebben zelfs een schild van een zeeschildpad ontdekt. Onmiddellijk hebben wij contact opgenomen met de STCB (Sea Turtle Conservation Bonaire) om dit schildpadschild aan hen over te dragen.

Indien er mensen zijn die eventueel herkennen van wie dit afval is, worden verzocht om dit direct te melden bij de Selibon of de politie. Aan de Bonairiaanse bevolking doen wij de volgende oproep: ‘Laat ons verantwoordelijke burgers zijn en stoppen met afval in de mondi te storten!’

Share This
error: Content is protected !!