KRALENDIJK – Riba djamars 14 di yüli, den oranan trempan di mainta, alrededor di 5.25 or, a tene un entrada hudisial na un kas situá na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot, den kuadro di un kaso di maltrato, menasa i violashon di e Lei di Arma BES. Durante di e entrada hudisial a konfiská un kantidat chikitu di mariwana, un kantidat chikitu di kokaina, 3 telefòn i tambe atributonan pa prepará droga pa benta. A detené tambe un hòmber di inisial R.A.N di 44 aña di edat.


KRALENDIJK – Op dinsdag 14 juli werd in de vroege ochtenduren omstreeks 05.25 uur een huiszoeking gedaan in het kader van mishandeling, bedreiging en overtreding van de Wapenwet BES, in een woning aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Tijdens de huiszoeking is een kleine hoeveelheid marihuana, een kleine hoeveelheid cocaïne, 3 telefoons en attributen ter voorbereiding van drugsverkoop, in beslag genomen. Ook is een man met initialen R.A.N. van 44 jaar, aangehouden.

Share This
error: Content is protected !!