KRALENDIJK – Durante e lunanan di yüli i ougùstùs, Kuerpo di Bombero Hulanda Karibense (BKCN) na Boneiru diariamente ta duna rekorido i informashon na diferente sentro di akohida pa mucha i otro organisashon. Siman pasá, bomberonan di BKCN a duna un demostrashon di e outo di branspùit na stadion di Rincon. Durante di e demostrashon nan a konta tokante e trabou di brantwer, kon pa tuma kontakto ku brantwer i tokante loke hendenan mes por hasi na kas pa oumentá e seguridat kontra kandela. Muchanan a haña chèns tambe pa kore den e outo di branspùit i usa e slan di awa.


KRALENDIJK – De hele zomer geeft het Brandweerkorps Caribisch Nederland (BKCN) op Bonaire dagelijks rondleidingen en voorlichtingen aan verschillende kinderopvangcentra en andere organisaties. Afgelopen week gaven de manschappen van BKCN  een demonstratie van de autospuit, bij het Stadion di Rincon. Zij vertelden hierbij over het werk van de brandweer, hoe de brandweer te bereiken is en over wat mensen thuis kunnen doen om brandveiligheid te vergroten. De kinderen kregen ook de kans om mee te rijden in de autospuit en zelf de brandslang een keer te gebruiken.

Share This
error: Content is protected !!