KRALENDIJK – Durante di fakansi grandi, muchanan di grupo 1 te ku grupo 8 tur djárason tin e posibilidat di tira un bista na aeropuerto, pa medio di ‘Buki di Prèt’. Durante esaki Koninklijke Marechaussee (KMar) ta konta tokante biahamentu, pasport i e kontrol di pasport. E muchanan ta risibí nan mes un ‘pasport di mucha’, den kua nan ta haña un stèmpel na komienso i na final di e rekorido.


KONINKLIJKE MARECHAUSSEE GEEFT RONDLEIDING OP BIA

KRALENDIJK – Gedurende de zomervakantie hebben alle kinderen uit groep 1 tot en met 8, middels Buki di Prèt, elke woensdag de kans om een kijkje te nemen op de luchthaven. De Koninklijke Marechaussee (KMar) vertelt hierbij over reizen, paspoorten en de paspoortcontrole. De kinderen ontvangen een eigen ‘kinderpaspoort’, waarin zij bij aanvang en het aan einde van de rondleiding een stempel krijgen.

Share This
error: Content is protected !!