KRALENDIJK – For di dia ku a habri espasio aéreo atrobe pa paisnan ku tiki riesgo, paisnan den e asina yama air-bubble’ un kantidat di 5.153 persona a bishitá Boneiru. Ta trata aki di 2.209 pasahero ku a bini for di Amsterdam. For di Aruba i Kòrsou a yega Boneiru un kantidat di 2.944 persona den luna di yüli.

Kasonan di COVID

Den luna di yüli a konstatá COVID-19 serka tres persona na Boneiru. Ta trata aki di un famia ku a repatriá for di Perú. Mientrastantu dos di nan a rekuperá siendo unu ta den hospital ainda, pero su situashon no ta di atenshon mas.


5.153 MENSEN HEBBEN BONAIRE BEZOCHT VANAF HET MOMENT DAT HET LUCHTRUIM OPENGING

KRALENDIJK – Vanaf het moment dat het luchtruim openging voor bezoekers uit landen met weinig risico, de landen in de zogenoemde ‘air- bubble’ hebben 5.153 mensen Bonaire bezocht in de maand juli. Uit Amsterdam kwamen 2.209 passagiers. Vanuit Aruba en Curaçao waren dit 2.944 personen.

COVID-19 patiënten

In de maand juli zijn er ook drie personen positief getest op COVID-19. Het gaat om een gezin dat teruggekeerd is uit Peru. Ondertussen zijn twee van hen genezen verklaard en een ander ligt nog in het ziekenhuis.


Share This
error: Content is protected !!