KRALENDIJK – Gobièrnu di Boneiru tin atenshon pa e situashon na Aruba na unda e kantidat di persona ku tin COVID-19 ta kresiendo. Ta hasi un yamada na tur hende di Boneiru ku tabata na Aruba, pa vigilá nan salú. Si durante bo estadia na Aruba a bishitá e klupnan Gusto Night Club, Lola/Craft Bar and Restaurant and Night Club I Muscles and Lungs Gym, tin un posibilidat ku bo a keda infektá ku e vírùs di corona.
Sí bo tin keho tuma kontakto ku departamento di Salubridat Públiko na number 0800- 1351. E konseho na henter komunidat di Boneiru ta, pa keda mantené e reglanan di higiena pa evitá ku ta keda kontagiá ku e vírùs di corona. Protehá bo mes i bo próhimo.


BONAIRE HEEFT AANDACHT VOOR DE SITUATIE OP ARUBA

KRALENDIJK – De overheid van Bonaire heeft aandacht voor de situatie op Aruba waar de personen die COVID-19 hebben drastisch stijgt. Mensen op Bonaire die recent op Aruba zijn geweest, worden aangeraden hun gezondheid in de gaten te houden. De kans bestaat dat je met het coronavirus bent besmet als je de volgende uitgaansgelegenheden op Aruba hebt bezocht: Gusto Night Club, Lola/Craft Bar and Restaurant and Night Club en Muscles and Lungs Gym.
Heb je klachten neem contact op met de dienst Publieke Gezondheid op nummer 0800-1351. Iedereen op Bonaire wordt dringend aangeraden om zich aan de hygiëneregels te houden om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Bescherm jezelf en je omgeving.

Share This
error: Content is protected !!