Kralendijk – Na fin di luna di yüni 2020 Selibon a kuminsá ku un kampaña di limpiesa den bario, titulá “Ta nos bario: limpi i bunita”. E meta di e kampaña aki ta pa konsientisá e habitante pa tene su bario limpi.

E promé bario ku tabata na turno tabata e bario di Antriol, pa mas eksakto Antriol Pariba. Durante di e luna di yüli 2020, Selibon a hasi diferente area i kayanan den Antriol Pariba limpi i awor ta turno pa Antriol Pabou. E trabounan di limpiesa den Antriol Pabou lo dura mas o ménos 1 luna i despues lo sigui pa e bario di Nort’i Saliña.

Selibon ta hasi un yamada na tur habitante di Antriol Pabou, Den Tera i bisendario pa kuminsá limpia den nan kurá òf rònt di nan kas, pasobra Selibon lo pasa den siman pa rekohé tur shushi. Chèk e página di Facebook di Selibon NV regularmente pa asina bo sa ki dia Selibon lo ta den bo bario.


SELIBON BEGINT MET SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN IN ANTRIOL PABOU

Kralendijk – Eind juni 2020 is de Selibon van start gegaan met een schoonmaakcampagne in de wijken, onder de noemer ‘Dit is onze wijk: schoon en mooi’. Het doel van deze campagne is om de bewoners er bewust van te maken hun wijk schoon te houden.

De eerste wijk die aan de beurt kwam, was de wijk Antriol, om preciezer te zijn Antriol Pariba. Gedurende de maand juli 2020 heeft de Selibon verschillende plekken en straten in Antriol Pariba schoongemaakt en nu is Antriol Pabou aan de beurt. De schoonmaakwerkzaamheden in Antriol Pabou zullen ongeveer 1 maand in beslag nemen en daarna gaan wij door met de wijk Nort’i Saliña.

Selibon doet een oproep aan alle bewoners van Antriol Pabou, Den Tera en omstreken om alvast te beginnen hun erf of rond hun huis schoon te maken, omdat de Selibon op doordeweekse dagen langs komt om alle afval op te halen. Kijk regelmatig op de Facebookpagina van Selibon NV, zodat u weet op welke dag de Selibon in uw wijk zal zijn.

Share This
error: Content is protected !!