KRALENDIJK – Awe, djasabra 8 di ougùstùs, algu pasa di 6’or di mainta, sentral di polis a risibí notifikashon ku lo tin un hòmber kologá den kura di un kas situá na Kaya Masbangu na Antriol. Na yegada di patruya enberdat a topa un hòmber ku no tabata duna señal di bida, kologá na un palu. Despues di investigashon di reshèrshi táktiko i tèkniko a resultá ku no tin niun indikashon ku ta trata di un krímen. Ta trata di e hòmber E.C.P.O. , di 33 aña di edat, nasé na Peru.KRALENDIJK – Vandaag, zaterdag 8 augustus, kreeg de politiecentrale iets over 06.00 uur vanochtend melding dat er een man op het erf van een woning aan de Kaya Masbangu te Antriol, aan een boom hing. Bij aankomst van de patrouille ter plekke trof men inderdaad een man die geen teken van leven gaf, hangend aan een boom. Na onderzoek door de tactische en technische recherche is gebleken dat er geen indicatie is dat het om een misdaad ging. Het betreft een 33-jarige man met initialen E.C.P.O., geboren in Peru.

FUENTE:KPCN / LIVE FM.

NOTISIA KU BO POR KONFIA.

Share This
error: Content is protected !!