KRALENDIJK – Djaweps 6 di ougùstùs den oranan di mainta un aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá riba e rotònde di Kaya Nikiboko Sùit. E outo no a duna preferensia na e skuter ku tabata koriendo riba e rotònde. Shofùr di e skuter tabata keha di doló di lomba i ambulans a transporte pa hospital pa kontrol i tratamentu médiko. Shofùr di e outo a haña un prosès ferbal komo ku e no tabatin reibeweis bálido.


KRALENDIJK – Donderdag 6 augustus iets later in de ochtend vond een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de rotonde op de Kaya Nikiboko Zuid. De auto verleende geen voorrang aan de scooter die op de rotonde aan het rijden was. De bestuurder van de scooter klaagde over rugpijn en werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle en behandeling. De bestuurder van de auto kreeg een proces-verbaal voor het rijden zonder geldige rijbewijs.

Share This
error: Content is protected !!