KRALENDIJK – Riba djabièrnè 7 di ougùstùs, entre 8.30 i 10’or di anochi, a tene un kontrol di tráfiko riba glas skur na altura di Pasangrahan na Plaza Reina Wilhelmina. Durante di e kontrol aki a kontrolá un total di 20 vehíkulo. A duna dos but pa glas skur i 1 but pa kore sin reibeweis bálido. Polis a nota ku hopi biaha hendenan no sa e diferensia entre e skuridat di e glas i e porsentahe di e tint. Personanan ku tabatin 35% riba nan winshil a haña un atvertensia i a súplikanan pa kita e tint.

Riba djasabra 8 di ougùstùs, a tene un kontrol di tráfiko riba Kaya C.E.B. Hellmund na altura di pir di duana. Durante di e kontrol aki a kontrolá un total di 19 vehíkulo, di kua a duna 9 but pa no bisti faha di seguridat, 2 but pa kore sin reibeweis i 1 but pa kore sin seguro bálido. Tambe a midi glasnan di 2 outo riba e porsentahe di skuridat, di kua 1 outo no tabata kumpli ku esaki.


KRALENDIJK – Op vrijdag 7 augustus werd tussen 20.30 uur en 22.00 uur een verkeerscontrole gehouden ter hoogte van de Pasangrahan aan de Plaza Reina Wilhelmina in het kader van de lichtdoorlatendheid van de voorruiten. Tijdens deze controle zijn er in totaal 20 voertuigen gecontroleerd. Er werden twee boetes uitgeschreven voor niet voldoende lichtdoorlatendheid van de voorruiten en één voor het rijden zonder geldige verzekering. Het is de politie opgevallen dat men zich vaak vergist in het verschil tussen de lichtdoorlatendheid en het percentage van de tintfolie. Personen die 35% op hun voorruiten hadden, werden gewaarschuwd en verzocht om de tintfolie te verwijderen.

Op zaterdag 8 augustus vond in de avonduren een verkeerscontrole plaats op de Kaya C.E.B. Hellmund ter hoogte van de douanepier plaats. Tijdens deze controle werden in totaal 19 voertuigen gecontroleerd waarbij 7 boetes werden uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, 2 voor het rijden zonder rijbewijs en 1 voor het niet hebben van een geldige verzekering. Ook werden bij 2 auto’s de autoruiten gemeten op het percentage lichtdoorlatendheid, waarbij 1 auto niet voldeed.

Share This
error: Content is protected !!