Kralendijk – Gezaghèber Edison Rijna a keda nombrá pa un periodo nobo di seis aña. Durante un seremonia den sala di reunion di Konseho Insular na Passangrahan gezaghèber a hura dilanti di representante di Reino interino Jan Helmond. Den su diskurso despues gezaghèber Rijna a gradisí entre otro Konseho Insular, diferente departamento di gobiernu i stakeholders pa e koperashon ku e a haña durante e seis añanan ku ta tras di lomba i ta spera di risibí mesun koperashon den añanan binidero. Tambe gezaghèber Rijna a yama danki na komunidat di Boneiru pa e sosten ku e a haña i ta konta riba sosten den e seis añanan binidero.


EDISON RIJNA BENOEMD VOOR EEN NIEUWE PERIODE ALS GEZAGHEBBER

Kralendijk – Gezaghebber Edison Rijna is herbenoemd voor een periode van zes jaar. Tijdens een ceremonie in de zaal van de eilandsraad in Passangrahan legde gezaghebber Rijna de eed af voor waarnemend RijksvertegenwoordigerJan Helmond. In zijn toesprak bedankte gezaghebber Rijna onder andere de eilandsraad, de verschillende afdelingen van de overheid en stakeholders voor hun medewerking afgelopen zes jaar. Gezaghebber Rijna hoopt dezelfde medewerking te krijgen in de nieuwe periode. Ook bedankte de gezaghebber de bevolking van Bonaire voor de steun die hij heeft gekregen en rekent op dezelfde steun komende zes jaren.

Share This
error: Content is protected !!