KRALENDIJK – Jong Bonaire ke informá tur hóben i mayor ku su porta nan a habri e siman aki pa inskripshon.

Entre 7’or di mainta pa 3’or di atardi mayornan por pasa pa inskribí e hóben, e gastu pa inskripshon ta solamente $50,- pa henter un aña eskolar, inkluí e kuminda di mèrdia i transportashon for di Liseo pa Jong Bonaire, I na final di dia pa kas, tene na kuenta ku esaki no ta inkluí e bario di Belnem, Republiek, Hato i sabadeco.

Jong Bonaire ke informá tur hóben ku for di e siman aki aktividat nan a ranka sali i ku guia ku tarea tambe ta kuminsá ku yudansa di dosente di skol. Aktividat nan ku e hoben nan por spera pa e promé roster ta por ehèmpel baseball, art room, snòrkel, snack time, gym fitness, fietsen, social media, hiphop / R&B dancing pa menshoná un par.

Nos komo tim di Jong Bonaire ta deseá tur hóben éksito ku e aña eskolar nobo!


KRALENDIJK – Stichting Jeugdwerk Jong Bonaire is weer geopend voor de jongeren in het vervolgonderwijs. Voor de inschrijving zijn wij geopend van 7.00 uur tot 15.00 uur. De bijdrage voor het hele schooljaar is maar $ 50.00 en dit is inclusief de lunch en het transport vanaf het Liseo naar Jong Bonaire en naar huis aan het einde van de middag behalve naar de wijken: Belnem, Republiek, Hato en Sabadeco.

Voorbeelden van activiteiten die de jongeren kunnen kiezen op ons eerste rooster: baseball, artroom, snorkelen, snacktime, gym fitness, fietsen, social media, hiphop / R&B dansen, muziekinstrumenten maken etc. Jong Bonaire begint volgende week ook met de huiswerkbegeleiding door een docent van de school.

Het hele team van Jong Bonaire wenst alle jongeren succes in het nieuwe schooljaar!

Share This
error: Content is protected !!