KRALENDIJK – Den un mensahe dirigí na mayornan ku tin yu ta bishitá e krèsh i akohida despues di skol ku ta karga e nòmber ‘Noah’, situá na Skol Amplio Papa Cornes, nan ta informá i pone mayornan na altura ku un di e lidernan a tèst positivo pa ‘COVID-19’. Ta trata aki di un lider di e ‘akohida despues di skol’ ku ta den mesun edifisio ku ta wordu usá pa duna lès na alumnonan di Skol Amplio Papa Cornes.

”E situashon aktual a trese kuné ku un di nos lidernan a tèst positivo pa vírùs di corona, COVID-19.

Servisio di salubridat públiko a indiká ku na e momentu aki no tin motibu pa drenta pániko i sera e lokashon.

Den ekstenso konsulta ku servisio di salubridat públiko, nos lo sigui monitoriá e situashon pa asina por tuma medidanan apropiá, manteniendo nos mes na eksigensianan di salubridat establesé. Nos ta pidi komunidat pa mantené nos mes na e reglanan aki.

Komo organisashon, nos ta supliká un i tur pa komprenshon i pa sigui instrukshonnan duná dor di outoridat lokal. Nos lo ahustá nos akshonnan na e realidat nobo pa asina garantisá e siguridat i salubridat di nos tur.

E mensahe a bini na nòmber di Timoteo Silberie, Presidente SPKB


MEDEWERKER NASCHOOLSE OPVANG EN KINDERDAGVERBLIJF POSITIEF GETEST VOOR COVID-19

KRALENDIJK – Beste ouders van Naschoolse opvang Noah en Kinderdagverblijf Noah,

De huidige omstandigheden hebben ertoe geleid dat een van onze medewerkers positief is getest voor het coronavirus, COVID-19.

Publieke Gezondheidsdienst gaf aan dat er momenteel geen reden is voor paniek. Er is geen reden om te sluiten momenteel.

In uitgebreide overleg met de Publieke Gezondheidsdienst zullen wij de situatie blijven monitoren om passende maatregelen te nemen.

Echter in nauw overleg met onze lokale deskundigen van het openbaar lichaam Bonaire, blijven wij voldoen aan gezondheidsvoorwaarden die worden gesteld en vragen de hele gemeenschap zich aan de regels te houden.

Als organisatie verzoeken wij een ieder om begrip te tonen en instructies te volgen. Wij als organisatie passen uiteraard onze acties aan met deze nieuwe realiteit om onszelf en anderen veilig en gezond te houden.

Met vriendelijke groeten,

Timoteo Silberie
Voorzitter SPKB

Share This
error: Content is protected !!