KRALENDIJK – Riba djamars 8 di sèptèmber a tene dos kòntròl di tráfiko. A tene e promé den oranan di atardi, alrededor di 1.15 or na Kaya Korona. A kontrolá un total di 31 vehíkulo, di kua 19 shofùr a haña un but; 6 a bai pa keda sin bisti di faha di seguridat, 5 pa no kumpli ku e kondishon di glas skur, 4 pa keda sin bisti hèlm, 2 pa kore sin seguro i 2 pa kore sin reibeweis.

E di dos kòntròl a tuma lugá den oranan trempan di anochi na Kaya C.E.B. Hellmund. E kòntròl aki tabata den kuadro di glas skur i bistimentu di faha di seguridat. A kontrolá un total di 23 vehíkulo, for di kua a duna 8 but pa keda sin bisti faha di seguridat, 3 but pa kore sin reibeweis, 1 but pa kore sin hèlm. Suma di butnan aki ta varia entre $ 85 i $ 225. Kontribuí na un tráfiko sigur dor tene bo mes na e reglanan vigente.


KRALENDIJK – Op dinsdag 8 september werden twee verkeerscontroles gehouden. De eerste in de middaguren omstreeks 13.15 uur aan de Kaya Korona. Er werden in totaal van 31 voertuigen gecontroleerd. 19 bestuurders kregen een bekeuring; 6 voor het niet dragen van de veiligheidsgordel, 5 voor het niet voldoen aan de lichtdoorlatendheid eis van de ramen, 4 voor het niet dragen van een helm, 2 voor het rijden zonder verzekering en 2 voor het niet hebben van een rijbewijs.

De tweede controle vond plaats in de vroege avonduren aan de Kaya C.E.B. Hellmund. Deze controle was in het kader van de getinte autoruiten en het dragen van de veiligheidsgordel. Er werden in totaal van 23 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 8 bekeuringen zijn gegeven voor het niet dragen van de veiligheidsgordel, 3 bekeuringen voor het rijden zonder rijbewijs en 1 bekeuring voor het rijden zonder helm. Het bedrag van deze boetes variëren tussen de $ 85 en de $ 225. Draag bij aan een veilig verkeer door je aan de geldende regels te houden.

Share This
error: Content is protected !!