KRALENDIJK – Tin 60 persona ku a tèst positivo pa Covid-19 na Boneiru. 12 Persona a rekuperá. 5 persona ta interná den hòspital. Riba 23 sèptèmber tin 47 kaso aktivo di Covid-19 na Boneiru. Algun kaso nobo ta relatá na klùster òf kasonan eksistente, di e sobra kasonan ta investigando esaki ainda. E personanan ta informá i ta den isolashon.Bo tin keintura, doló di garganta òf kualke otro síntoma relatá na Covid-19 ? Keda bo kas i yama 0800-0800. Mantené e instrukshonnan di higiena. Kome salú, drumi sufisiente i move regular pa hisa bo resistensia. Kuida bo mes i esnan rondó di bo.#PreveníCorona#coronaBonaire#coronaBoneiru


KRALENDIJK – Er zijn 60 personen positief getest op Covid-19 op Bonaire. 12 personen zijn hersteld. 5 personen zijn opgenomen in het ziekenhuis.Op 23 september zijn er 47 actieve gevallen van Covid-19 op Bonaire. Enkele van de nieuwe gevallen zijn gerelateerd aan bestaande clusters of casussen, van de overige gevallen wordt dat nog onderzocht. De mensen zijn geïnformeerd en in isolatie.Heb je verhoging, keelpijn of andere klachten die wijzen op Covid-19? Blijf thuis en bel 0800-0800. Houd je aan de hygiëne instructies. Eet gezond, blijf in beweging en slaap voldoende. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.#PreveníCorona#coronaBonaire#coronaBoneiru


KRALENDIJK – 60 people have been tested positive for Covid-19 on Bonaire. 12 people have recovered. 5 people have been admitted to the hospital. On September 23rd there are 47 active cases of Covid-19 on Bonaire. Some of the new cases are related to existing clusters or cases, the remaining cases are still under investigation. These people are informed and in isolation.Call 0800-0800 if you have any symptoms related to Covid-19.Maintain the hygiene instructions to prevent contamination with the coronavirus. Protect yourself and the ones around you.#PreveníCorona#coronaBonaire#coronaBoneiru

Share This
error: Content is protected !!