Riba 24 di sèptèmber 2020  tin 54 kaso aktivo di Covid-19 na Boneiru. 12 persona a rekuperá I 3 persona ta interná den hòspital. Algun kaso nobo ta relatá na klùster òf kasonan eksistente, di e sobra kasonan ta investigando esaki ainda. E personanan ta informá i ta den isolashon.

Un hòspitalisashon relatá na covid no ta nifiká ku outomátikamente ta bai kuido intensivo i/òf ku ta hasi uzo di un di e 7 aparatonan respiratorio optenibel pa covid. Por sosodé ku personanan mester di kuido i medikamentu ku no por duna den un situashon na kas.  Esaki por ta e kaso tambe ku malesa ku no ta relatá na covid.

Bo tin keintura, doló di garganta òf kualke otro síntoma relatá na Covid-19 ? Keda bo kas i yama 0800-0800. Mantené e instrukshonnan di higiena. Kome salú, drumi sufisiente i move regular pa hisa bo resistensia. Kuida bo mes i esnan rondó di bo.
#PreveníCorona #coronaBonaire #coronaBoneiru

ER ZIJN 7 NIEUWE POSITIEVE GEVALLEN VAN COVID-19.


Op 24 september 2020 zijn er 54 actieve gevallen van Covid-19 op Bonaire. 12 personen zijn hersteld en 3 personen zijn opgenomen in het ziekenhuis. Enkele van de nieuwe gevallen zijn gerelateerd aan bestaande clusters of casussen, van de overige gevallen wordt dat nog onderzocht. De mensen zijn geïnformeerd en in isolatie.

Een Covid-19 ziekenhuisopname betekent niet automatisch opvang op de special care en/of gebruik van één van de 7 voor Covid-19 beschikbare beademingsapparaat. Het komt voor dat mensen zorg en medicatie nodig hebben die niet in de thuissituatie gegeven kan worden. Dit gebeurt soms ook bij niet Covid-19 gerelateerde ziektebeelden.

Heb je verhoging, keelpijn of andere klachten die wijzen op Covid-19? Blijf thuis en bel 0800-0800. Houd je aan de hygiëne instructies. Eet gezond, blijf in beweging en slaap voldoende. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.
#PreveníCorona #coronaBonaire #coronaBoneiru

Share This
error: Content is protected !!