KRALENDIJK – A konsekuensia di 4 diferente denunsia kontra e dama di inisial M.A.R.J., di 36 aña di edat, e tim di reshèrshi di Kuerpo Polisial Hulanda Karibense a kondusí un investigashon mas profundo. A hasi denunsia relashoná ku entre otro menasa, maltrato i ‘stalking’. Polis a skucha ámbos partido segun prosedura i a hasi un investigashon di e echonan den e kaso aki. For di e investigashon aki a resultá ku a akusá e dama M.A.R.J. (di 36 aña di edat) inhustu. E investigashon den e kaso aki lo kontinuá.


ONTERECHTE BESCHULDIGING

KRALENDIJK – Naar aanleiding van 4 verschillende aangiftes tegen de vrouw met initialen M.A.R.J van 36-jarige leeftijd, heeft het opsporingsteam van het Korps Politie Caribisch Nederland diepgaand onderzoek verricht. Er was aangifte gedaan in verband met onder andere bedreigingen, mishandeling en stalking. De politie heeft volgens de procedures beide partijen gehoord en heeft zelf een feitenonderzoek gedaan. Uit dit onderzoek is gebleken dat De vrouw M.A.R.J van 36-jarige leeftijd ten onrechte beschuldigd is. Het onderzoek in deze zaak heeft een vervolg.

Share This
error: Content is protected !!