KRALENDIJK – Maduro & Curiel’s Bank Bonaire N.V. ta anunsiá ku despues ku tur kolega di Hato Smart Branch a tèrminá e periodo den karentena bon di salú, nos Branch na Hato ta habri su portanan bèk djamars 6 di òktober 2020.

Pa evitá aglomerashon na nos branchnan, pa seguridat i bienestar di nos klientenan i empleadonan, nos ta pidi nos klientenan pa hasi uso mas tantu posibel di nos servisionan digital i ‘self service’ manera: Online Banking, tarheta di Bankomátiko, Bankomátiko/ATM (pa lanta i depositá plaka), Drive Thru Banking na Hato, Online Banking i nos servisio di 24/7 Deposit. Por yama tambe na 715-5520 di djaluna pa djabièrnè di 8:00 am pa 7:00 pm i riba djasabra di 8:00 am pa 12:00 pm.

Laga nos tur duna di nos banda, pa nos logra Huntu Awe i Mañan!


MCB HEROPENT HAAR HATO SMART BRANCH

KRALENDIJK – Maduro & Curiel’s Bank Bonaire N.V. maakt hierbij bekend dat haar collega van de Hato Smart Branch haar periode in de quarantaine in goede gezondheid heeft doorgebracht, en dat haar filiaal te Hato haar deuren weer voor het publiek zal openen op dinsdag 6 oktober 2020.

Om het aantal cliënten binnen onze branches beperkt te houden, ter bescherming van onze cliënten en medewerkers, verzoeken wij onze cliënten om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze digitale en ‘self service’ diensten, zoals: Online Banking, ATM-Bankomatiko kaart (voor opname en storting van gelden), Drive Thru en onze 24/7 Deposit dienst. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoon nummer 715-5520 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 a.m. tot 19.00 p.m. en op zaterdag van 8.00 a.m. tot 12.00 p.m.

Laten wij met z’n allen ons steentje bijdragen zodat wij Samen, Heden en in de Toekomst sterker uitkomen!

Share This
error: Content is protected !!