KRALENDIJK – Gezaghèber Edison Rijna a papia djamars tras di lomba tokante e dianan liber ku ta bai tin relashoná ku siman di regata.

“Otro siman, fakansi di Regata ta nos dilanti. Ounke no tin aktividat di Regata, e ta fakansi pa studiantenan, dosentenan i hopi otro residente. Nòrmalmente nos ta sali huntu durante fakansi di Regata, nos tin kontakto sosial i nos ta hasi aktividatnan. Mi no ta bisa ku no por aworakí, pero ta importante pa nos sigui kumpli ku e reglanan básiko. Pensa riba distansia di un meter i mei i bon higiena. Paso, maske kon bon bo konosé un persona, nunka bo no sa sigur si e ta kontagiá ku Covid-19. Pues, laga nos ta ‘corona smart’, asta durante di Regata”, gezaghèber Rijna a bisa. 


KRALENDIJK – Volgend weekend staat de Regatta vakantie voor de deur. Ook al zijn er geen Regatta-activiteiten, het is toch vakantie voor scholieren, docenten en veel andere inwoners. Normaal gesproken gaan we er in de Regatta vakantie met elkaar op uit, hebben we meer sociale contacten en doen we leuke dingen. Ik wil niet zeggen dat dat nu niet kan, maar het is belangrijk dat we ons nog steeds allemaal aan de basis regels houden. Denk aan de anderhalve meter afstand en goede hygiëne. Want, hoe goed je mensen ook kent, je weet nooit zeker of ze besmet zijn met Covid 19. Blijf daarom allen corona smart, ook tijdens de Regatta.

Share This
error: Content is protected !!